Trgovina

Ježučko
27/03/2019
Otvorko
27/03/2019
Show all

Bubrenko

45.00 kn

Opis

Mješavina sastavljena od pažljivo odabranih biljaka preporučuje se kod problema s bubrežnim kamencem i upalom bubrega.

  • bubrežni kamenci
  • učinkovit
  • upala bubrega
  • zadržavanje vode u organizmu

O čaju Bubrenko

Bubrenko je mješavina biljnog čaja koja će Vam savršeno izbalansirati rad bubrega, bubrežnih i mokraćnih kanala. Pažljivo odabrano bilje poput lista breze, poljske preslice, koprive, kukuruzne svile tradicionalno je poznato i popularno u srednjoj Europi kao pomoć kod ublažavanja tegoba uzrokovanih bubrežnim kamencima te upalom bubrega.

Mješavina domaćeg čaja “Bubrenko” zbog domaće poljske preslice, lista mlade breze, kukuruzne svile laganog je gorkastog – slatkog okusa. Korisnici ove izuzetne biljnje mješavine čaja “Bubrenko” iznenade se, osim zanimljivog okusa da ima i brze pozitivne rezultate na njihovo zdravlje. Ovaj čaj izrađen je po tradicinalnim recepturama za čajeve koji su pisani u poznatim starim ljekarničkim knjigama kod problema sa upalom mjehura i bubrežnim kamencima. Bubrenko je napravljen od slijedećeg ljekovitog bilja:

List mlade breze koji je ubran i sušen u svibnju daje ovom čaju mogučnost lakšeg mokrenja i izlučivanje tekućine iz organizma. Vjeruje se da 5 do 6 puta više iznad prosjeka od ostalih poznatih biljaka poboljšava rad bubrega, pročišćava mokraćne kanale, uklanja bubrežne kamence i pijesak.

Čaj od poljske preslice uspješno potiče izlučivanje urina i vrlo je djelotvoran kod bolesti krvi, mokraćnih puteva i bubrega. Prema tradicionalnim receptima koristi se najviše u mješavinama biljnih čajeva koje imaju karakteristike diuretičkog djelovanja. Naša poljska preslica koja se nalazi u ovoj mješavini isključivo je brana na poljima koja se godinama ne tretiraju nikavim preparatima.

List mlade koprive nadasve je poznat da ima široki spektar djelovanja pa je dobra za reguliranje i smanjivanje tegoba uzrokovano čestim mokrenjem, potiče rad bubrega, čisti krv, jača imunitet, smanjuje alergijske reakcije, poboljšava probavu, a ima i umirujuće djelovanje.

Cvijet divlje bazge odavnina je poznat da potiće znojenje i rad bubrega. Osim ljekovitih svojstva daje slatki okus ovom čaju.

Bubrenko čaj u svojem sastavu ima vrlo bitne biljke kao što je stolisnik, pirika, šipak i mlada kukuruzna svila.

Zbog čega koristiti mješavinu domaćeg čaja “Bubrenko”?

Ljekovito bilje koje se nalazi u ovoj idealnoj mješavini brano je i uzgajano u prirodi na područjima Podravine i Prigorja. Čaj Bubrenko pretežito se koristi kod upale bubrega, bubrežnim kamencima i bolovima u bubrezima.

Bilje u čaju dolazi u sjeckanom obliku, a ne u prašlastom, da bi se sačuvala njegova ljekovitost i izvornost.

100% domaći proizvod.

Preporučujemo ovu mješavinu ispijati 3 x na dan po 2dcl, a naša preporuka je da se pije u što većim količinama.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.