Trgovina

Kamilica 100g
20/05/2019
Hemeroidko
20/05/2019
Show all

Kopriva 60g

20.00 kn

Opis

Od davnina jedna je od najpoznatijih ljekovitih i začinskih biljaka koja raste na ovim prostorima. Ova biljka specijalno je uzgajana na poseban način da bi Vam dočarala kako se iz nje može puno iskoristiti. Kopriva već tisućama godina raste pokraj nas, uz šume, vrtove, livade…

Ona je remek djelo prirode koju čovjek koristi stotinama godina ne samo za zdrastvene svrhe nego kao začin i dodatak jelima. Posebno ubrani čisti listovi mlade koprive koji su osušeni i odvojeni od petiljke daju posebnu laganu i karakterističnu aromu Pampa čaju od koprive. Koprivu u svojim pripravcima najčešće koristi tradicionalna medicina i farmacija te je nezaobilazna biljka u modernim lijekovima.

Ova biljka nadasve je poznata da ima široki spektar djelovanja pa je dobra za reguliranje i smanjivanje tegoba uzrokovano čestim mokrenjem, potiče rad bubrega, čisti krv, jača imunitet, smanjuje alergijske reakcije, poboljšava probavu, a ima i umirujuće djelovanje.

Čaj od koprive preporuča se svim uzrastima i trebala bi se što više koristiti ne samo u čajevima nego i u jelima.

Naše pakiranje čaja od koprive ne mora se isključivo koristiti u obliku čaja nego su ga prepoznali mnogobrojni kuhari pa sada pripremaju razna jela od nje.

Mi smo posebno vezani za koprivu jer naša Koprivnica dobila ime po toj plemenitoj biljci te je jedan od simbola grada. Zato uživajte u našem čaju od koprive odnosno kako bi stari Koprivničanci rekli pijte „Koprivu sz Koprivnice“.

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.